Gudang Informasi

Istanbul Su Kesintisi / İSKİ İstanbul su kesintisi 8 Temmuz 2020: İstanbul'da ... : Eyüp planlı su kesintisi bilgilerini ve eyüp bölgesindeki su arızalarını sayfamızda paylaşıyoruz.

Istanbul Su Kesintisi / İSKİ İstanbul su kesintisi 8 Temmuz 2020: İstanbul'da ... : Eyüp planlı su kesintisi bilgilerini ve eyüp bölgesindeki su arızalarını sayfamızda paylaşıyoruz.
Istanbul Su Kesintisi / İSKİ İstanbul su kesintisi 8 Temmuz 2020: İstanbul'da ... : Eyüp planlı su kesintisi bilgilerini ve eyüp bölgesindeki su arızalarını sayfamızda paylaşıyoruz.

Istanbul Su Kesintisi / İSKİ İstanbul su kesintisi 8 Temmuz 2020: İstanbul'da ... : Eyüp planlı su kesintisi bilgilerini ve eyüp bölgesindeki su arızalarını sayfamızda paylaşıyoruz.. İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇) 27 nisan salı günü i̇stanbul'da su kesintisi yaşanacak ilçeleri duyurdu. Zaman zaman arızaların giderilmesinin ardından depoların ve isale hatlarının tam olarak istenen basınca ulaşması gecikebilmekte, kullanım yoğunluğundan dolayı gecikmeli olarak su alınabilmektedir. Tuzla su arızası ve planlı su kesintilerini günlük takip edip yayınlıyoruz. İsrail'in gazze şeridi'ne yaptığı saldırılarda su şebekelerini hedef aldığı ve bölgede yaklaşık 10 bin evde su kesintisi yaşandığı belirtildi. 22 mayıs 2021 cumartesi 13:39 saatinde aldığımız bilgi:

Planlı kesinti programını duyuran i̇ski̇ 4 ocak 2021. 12.05.2021 09:53 tuzla, zeytinburnu su kesintileri! 100 mm çaplı şebeke kanalı arızası yapılan çalışmalar tahminen 19.5.2021 tarihinde saat 16:00 civarı sonlandırılması öngörülmektedir. İski̇'den i̇stanbul'a 2 yeni̇ i̇çme suyu aritma tesi̇si̇. İstanbul'da su kesintisi ne zaman bitecek?

İstanbul'da büyük su kesintisi!
İstanbul'da büyük su kesintisi! from www.habererk.com
İstanbul'un bazı ilçelerinde yer alan bazı mahallerde, bakım onarım çalışmaları nedeniyle zaman zaman su kesintisi yaşanıyor. Tuzla su arızası ve planlı su kesintilerini günlük takip edip yayınlıyoruz. İstanbul'da 6 ilçede 30 saatlik su kesintisi gelen bir son dakika haberine göre; 27 mayıs 2021 perşembe 12:48 saatinde aldığımız bilgi : Artik bu çağ dişi görüntüleri̇ yaşamayacağiz Su kesintileri beyoğlu, esenler, kadıköy, maltepe, sarıyer, tuzla. İski̇'den i̇stanbul'a 2 yeni̇ i̇çme suyu aritma tesi̇si̇. İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇) 12 nisan pazartesi günü i̇stanbul'da su kesintisi yaşanacak ilçeleri duyurdu.

Planlı kesinti programını duyuran i̇ski̇ 4 ocak 2021.

Istanbul su ve kanalizasyon idaresinden (iski) yapılan yazılı açıklamaya göre, ''istanbul metrosu 4. Zaman zaman arızaların giderilmesinin ardından depoların ve isale hatlarının tam olarak istenen basınca ulaşması gecikebilmekte, kullanım yoğunluğundan dolayı gecikmeli olarak su alınabilmektedir. İstanbul su kesintisi haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! İstanbul anadolu yakası'nda 7 ilçede su kesintisi yaşanacak 29.05.2021 11:58 i̇ski̇, anadolu yakası'nda; İski̇ ömerli i̇çme suyu arıtma tesislerinde yapacağı çalışma nedeniyle sultanbeyli, tuzla, pendik, kartal, maltepe, adalar ve ümraniye ile. Planlı kesinti programını duyuran i̇ski̇ 4 ocak 2021. İstanbul su kesintisi haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Su kesintileri beyoğlu, esenler, kadıköy, maltepe, sarıyer, tuzla. 12 mayıs çarşamba 2021 i̇stanbul'da sular ne zaman gelecek? İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresinin (i̇ski̇), bugün bazı ilçelerde 13 saat su kesintisi yapılacağını açıkladı. Bu nedenle bazı ilçelerde su kesintisi yaşanacak. İstanbul'da su kesintisi son dakika, su kesintisi olan i̇lçeler, i̇stanbul su kesintisi,istanbul'da su kesintisi son dakika,su kesintisi olan ilçeler,istanbul. İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇) 27 nisan salı günü i̇stanbul'da su kesintisi yaşanacak ilçeleri duyurdu.

İstanbul'da 6 ilçede 30 saatlik su kesintisi (i̇şte su kesintisi yapılacak ilçeler) son daki̇ka haberi̇: İstanbul'un bazı ilçelerinde yer alan bazı mahallerde, bakım onarım çalışmaları nedeniyle zaman zaman su kesintisi yaşanıyor. İstanbul anadolu yakası'nda 7 ilçede su kesintisi yaşanacak 29.05.2021 11:58 i̇ski̇, anadolu yakası'nda; 100 mm çaplı şebeke borusu arızası çalışmanın tahmini olarak 27.5.2021 tarihinde saat 15:30 civarı tamamlanması öngörülmektedir. İski̇'den i̇stanbul'a 2 yeni̇ i̇çme suyu aritma tesi̇si̇.

İstanbul'da 13 saat su kesintisi - ONHaber.net
İstanbul'da 13 saat su kesintisi - ONHaber.net from i2.wp.com
İstanbul su kesintisi ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler hürriyet'te Bu nedenle bazı ilçelerde su kesintisi yaşanacak. 27 mayıs 2021 perşembe 12:48 saatinde aldığımız bilgi : İski̇'den i̇stanbul'a 2 yeni̇ i̇çme suyu aritma tesi̇si̇. İstanbul'da 9 ilçede 13 saatlik su kesintisi. İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Peki, su kesintisi hangi ilçelerde olacak, sular ne zaman gelecek? Tuzla ilçesinde 22/05/2021 tarihinde 11:55 saatinde başlayan su kesintisinin tahmini bitiş tarihi 22/05/2021 saat 16:00 olarak belirlenmiştir.

Eyüp planlı su kesintisi bilgilerini ve eyüp bölgesindeki su arızalarını sayfamızda paylaşıyoruz.

İski̇ ömerli i̇çme suyu arıtma tesislerinde yapacağı çalışma nedeniyle sultanbeyli, tuzla, pendik, kartal, maltepe, adalar ve ümraniye ile. Son dakika i̇stanbul su kesintisi haberleri ve en sıcak haber akışı burada! İstanbul'da su kesintisi ne zaman bitecek? 22 mayıs 2021 cumartesi 13:39 saatinde aldığımız bilgi: İstanbul su kesintisi haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Artik bu çağ dişi görüntüleri̇ yaşamayacağiz İstanbul'da su kesintisi hakkında i̇ski̇'den açıklama geldi. 1 haziran 2021 salı günü, i̇stanbul'da. İşte merak edilen tüm detaylar. İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇) 12 nisan pazartesi günü i̇stanbul'da su kesintisi yaşanacak ilçeleri duyurdu. 13 saat sürmesi planlanan kesinti, 1 haziran 2021 salı günü 09.00 ile 22.00 saatleri arasında yapılacak. İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇) 27 nisan salı günü i̇stanbul'da su kesintisi yaşanacak ilçeleri duyurdu. İstanbul anadolu yakası'nda 1 haziran'da 13 saatlik su kesintisi | son dakika abone ol anadolu yakası'nda ömerli i̇çme suyu arıtma tesisleri'nde yeni inşa edilen depoların devreye alınması nedeniyle 1 haziran 2021 salı günü 09.00 ile 22.00 saatleri arasında 13 saat süreyle su kesintisi yaşanacak.

13 saat sürmesi planlanan kesinti, 1 haziran 2021 salı günü 09.00 ile 22.00 saatleri arasında yapılacak. İstanbul'da su kesintisi son dakika, su kesintisi olan i̇lçeler, i̇stanbul su kesintisi,istanbul'da su kesintisi son dakika,su kesintisi olan ilçeler,istanbul. Su kesintileri beyoğlu, esenler, kadıköy, maltepe, sarıyer, tuzla. 100 mm çaplı şebeke hattı arızası.su kesintisinden etkilenen bölgeler : İski̇'den i̇stanbul'a 2 yeni̇ i̇çme suyu aritma tesi̇si̇.

İstanbul su kesintisi programı! 16 Şubat Pazar Sular ne ...
İstanbul su kesintisi programı! 16 Şubat Pazar Sular ne ... from iasbh.tmgrup.com.tr
İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇), anadolu yakası'nda 9 ilçede 13 saat su kesintisi yapılacağını duyurdu. İstanbul'da 6 ilçede 30 saatlik su kesintisi (i̇şte su kesintisi yapılacak ilçeler) son daki̇ka haberi̇: Şebeke hattı arızası gibi bazı nedenlerden kaynaklı olarak. Eyüpsultan ilçesinde 27/05/2021 tarihinde 08:37 saatinde başlayan, yaklaşık 6 saat sürecek su kesintisinin tahmini bitiş tarihi 27/05/2021 saat 14:00 civarıdır. İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresinin (i̇ski̇), bugün bazı ilçelerde 13 saat su kesintisi yapılacağını açıkladı. 1 haziran 2021 salı günü, i̇stanbul'da. İstanbul'da su kesintisi son dakika, su kesintisi olan i̇lçeler, i̇stanbul su kesintisi,istanbul'da su kesintisi son dakika,su kesintisi olan ilçeler,istanbul. İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇) 27 nisan salı günü i̇stanbul'da su kesintisi yaşanacak ilçeleri duyurdu.

Sultanbeyli, tuzla, pendik, kartal, maltepe, adalar ve ümraniye ilçelerinde planlı su kesintisi olacağını duyurdu.

Bu nedenle bazı ilçelerde su kesintisi yaşanacak. 12 mayıs çarşamba 2021 i̇stanbul'da sular ne zaman gelecek? İstanbul'un bazı ilçelerinde yer alan bazı mahallerde, bakım onarım çalışmaları nedeniyle zaman zaman su kesintisi yaşanıyor. İstanbul anadolu yakası'nda 1 haziran'da 13 saatlik su kesintisi | son dakika abone ol anadolu yakası'nda ömerli i̇çme suyu arıtma tesisleri'nde yeni inşa edilen depoların devreye alınması nedeniyle 1 haziran 2021 salı günü 09.00 ile 22.00 saatleri arasında 13 saat süreyle su kesintisi yaşanacak. İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresinin (i̇ski̇), bugün bazı ilçelerde 13 saat su kesintisi yapılacağını açıkladı. Tuzla su arızası ve planlı su kesintilerini günlük takip edip yayınlıyoruz. 1 haziran 2021 salı günü, i̇stanbul'da. Şebeke hattı arızası gibi bazı nedenlerden kaynaklı olarak. İski̇'den i̇stanbul'a 2 yeni̇ i̇çme suyu aritma tesi̇si̇. İstanbul'da 6 ilçede 30 saatlik su kesintisi (i̇şte su kesintisi yapılacak ilçeler) son daki̇ka haberi̇: İstanbul'da 9 ilçede 13 saatlik su kesintisi. İstanbul'da 6 ilçede 30 saatlik su kesintisi gelen bir son dakika haberine göre; Su kesintileri beyoğlu, esenler, kadıköy, maltepe, sarıyer, tuzla.

Advertisement